kinderalimentatie

Tarieven

De tarieven voor mediation

De tarieven voor mediation zijn
- Kennismakingsgesprek, maximaal 1 uur, gratis
- Uurtarief € 90,-

Het uurtarief wordt doorberekend voor zowel de sessies als het werk wat uit de mediation voortkomt, zoals het opstellen van het convenant en het berekenen van de alimentatie.
Het uurtarief is een bedrag per persoon. De kosten worden over het algemeen 50/50 verdeeld over de partijen, maar in overleg kunnen we daar een andere verdeling van maken als dat voor jullie prettiger is.

Mediation wordt door sommige rechtsbijstandsverzekeringen vergoed, vaak met de voorwaarde dat je wel kiest voor een MfN-register mediator. Aangezien ik MfN-register mediator ben, is het dus verstandig om contact op te nemen met je rechtsbijstandsverzekering om te checken of de mediation (voor een deel) vergoed wordt.

Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we met elkaar kennis maken, jullie kunnen aangeven wat jullie situatie is en waar jullie hulp bij nodig hebben. Indien we verder gaan met het traject, werkt het kennismakingsgesprek direct als intakegesprek en zijn we dus al een stuk op weg. Meer weten over wat ik voor jullie kan doen als mediator? Neem dan contact op of plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in.

wat valt er nog te lijmen

De tarieven voor relatietherapie en stiefcoaching

De tarieven voor relatietherapie en stiefcoaching zijn
- Kennismakingsgesprek, maximaal 1 uur, gratis
- Uurtarief € 95,-

Voorbereidend werk is inclusief.

Een kennismakingsgesprek altijd gratis en vrijblijvend. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we met elkaar kennis maken, jullie kunnen aangeven wat jullie situatie is en waar jullie hulp bij nodig hebben. Indien we verder gaan met het traject, werkt het kennismakingsgesprek direct als intakegesprek en zijn we dus al een stuk op weg. Meer weten over wat ik voor jullie kan doen als relatietherapeut of stiefcoach? Neem dan contact op of plan een gratis kennismakingsgesprek met mij in.

Het Heldere Handvatten gesprek is een eenmalig stiefcoachingsgesprek van 2,5 uur. Hierbij werk ik niet met een kennismakingsgesprek. Wel doen we een kort telefonisch voorgesprek.

Het Heldere Handvattengesprek kost € 250,-

Alle bedragen zijn inclusief BTW.

Sessies kunnen overdag gepland worden of in de avond, hier zijn geen extra kosten aan verbonden.
Voor sessies in het weekend reken ik 20% extra.

Binnen Zeewolde reken ik geen reiskosten, buiten Zeewolde 19 cent per kilometer. Reistijd wordt niet in rekening gebracht.

tim-marshall-cAtzHUz7Z8g-unsplash
Chat openen
Vragen? Whatsapp me!