Relatietherapie voor swingers

Hebben jullie een swingersrelatie en kunnen jullie wel wat relatietherapie gebruiken? Dan ben je bij Relatiewerk Zeewolde aan het goede adres!

Ik help stellen om weer beter te communiceren, eerlijk en open te zijn naar elkaar en op een betere manier ruzie te maken. Ook als je een minder standaard relatie hebt, zoals een open relatie, polyamorie of een swingersrelatie, zit je bij mij goed. Als ervaren relatietherapeut ben ik open minded. Mijn mening is dat elke relatie veel van dezelfde behoeftes kent; eerlijkheid, vertrouwen, oog en aandacht voor elkaar.

Bij een swingersrelatie zijn deze zake.n misschien nog wel belangrijker dan bij een 'standaard' relatie.

Zijn jullie swingers en op zoek naar een relatietherapeut die jullie kan helpen? Maak dan eens een gratis kennismakingsgesprek met mij

Werken aan je relatie

Werken aan je relatie. Het klinkt zo cliché. Maar het helpt je wel. Het helpt je duidelijk te krijgen wat je wil, wat je partner wil, hoe jullie elkaar kunnen helpen in de relatie.

Neem contact op om samen met mij te bespreken wat voor jou of jullie de beste manier is.

Lees ook mijn blogs over relaties en relatietherapie, zoals Kan een relatie ontrouw overleven? Vijf tips!

Wil je meer weten? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Ik werk online, heb een locatie in Zeewolde, maar kom ook bij mijn cliënten en coachees thuis. Zo heb je geen gedoe met oppas of reistijd en zit je in je eigen vertrouwde omgeving. Woon je in Dronten, Lelystad, Almere, Harderwijk, Nijkerk of andere omliggende steden? Dan is het voor mij geen probleem om naar jou toe te komen.

Wat kost relatietherapie?

Voor relatietherapie bied ik in principe drie verschillende pakketten aan.

Gaat het bij jullie best ok, maar mis je de spanning die jullie eerder hadden? Heeft de sleur de overhand genomen? Of wil je gewoon eens met een neutrale derde persoon praten over jullie relatie? Dan is het kleinste pakket, de relatie APK, ideaal voor jullie. Hierin zitten drie sessies, je kunt wekelijks contact met me hebben via mail of app en ik zorg ervoor dat jullie zowel bij de sessie als tussen de sessies door leuke oefeningen krijgen om samen aan jullie relatie te werken.

Het middelste pakket is voor stellen die wat meer problemen hebben. Als je steeds meer discussies hebt, communicatieproblemen of elkaar niet meer lijkt te (willen) begrijpen. Als te intimiteit steeds minder wordt. En als je er samen aan wil werken om elkaar weer terug te vinden, kies dan voor het Klein Onderhoudspakket.

Tot slot is er nog het Groot Onderhoudspakket. Voor als je echt op het punt van make or break staat. Er sprake is van ontrouw, het vertrouwen weg is, of er al veel te lang geen intimiteit meer is. Als je je nauwelijks meer kan herinneren waarom je ooit bent begonnen aan jullie relatie, maar het liefst de relatie nog wel zou willen redden, kies dan voor het Groot Onderhoud.

pakketten relatietherapie (1)
Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!