Relatietherapie Putten

Je relatie is belangrijk voor je. Maar soms ook wel heel hard werken. En af en toe gewoon helemaal niet leuk. Onenigheden, ruzies, urenlange discussies. En dan opeens... heb je er helemaal geen zin meer in.

Zoek je daarom een relatietherapeut in Putten? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik kan jullie helpen weer naar elkaar te luisteren en op zoek te gaan naar het vlammetje van jullie relatie.

Wil je relatietherapie in Putten dan kun je bij mij verwachten dat ik open minded naar jullie verhaal luister, samen met jullie onderzoek waar jullie ruzies vandaan komen en hoe jullie op een betere manier met elkaar kunnen communiceren.

Ook online relatietherapie is mogelijk!

Is de intimiteit en seksualiteit minder of verdwenen?
Heb je het gevoel dat je niet gehoord wordt door je partner?
Heb je steeds dezelfde discussie met elkaar en lijken jullie er maar niet uit te komen?
Valt in ruzies steeds vaker het woord scheiden?
Is er ontrouw in de relatie?
Dan is het tijd voor relatietherapie.

wat valt er nog te lijmen
Reviews relatiecoaching
Werken aan je relatie

Werken aan je relatie. Het klinkt zo cliché. Maar het helpt je wel. Het helpt je duidelijk te krijgen wat je wil, wat je partner wil, hoe jullie elkaar kunnen helpen in de relatie.

Het werken aan de relatie kan je samen met je partner doen, maar ook een individuele sessie kan soms verhelderend en helpend zijn. Neem contact op om samen met mij te bespreken wat voor jou of jullie de beste manier is.

Lees ook mijn blogs over relaties en relatietherapie, zoals Kan een relatie ontrouw overleven? Vijf tips!

Wil je meer weten? Een kennismakingsgesprek is altijd gratis en vrijblijvend.

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Ik werk online, heb een locatie in Zeewolde, maar kom ook bij mijn cliënten en coachees thuis. Zo heb je geen gedoe met oppas of reistijd en zit je in je eigen vertrouwde omgeving. Woon je in Dronten, Lelystad, Almere, Harderwijk, Nijkerk of andere omliggende steden? Dan is het voor mij geen probleem om naar jou toe te komen.

Wat kost relatietherapie?

Voor relatietherapie bied ik in principe drie verschillende pakketten aan.

Gaat het bij jullie best ok, maar mis je de spanning die jullie eerder hadden? Heeft de sleur de overhand genomen? Of wil je gewoon eens met een neutrale derde persoon praten over jullie relatie? Dan is het kleinste pakket, de relatie APK, ideaal voor jullie. Hierin zitten drie sessies, je kunt wekelijks contact met me hebben via mail of app en ik zorg ervoor dat jullie zowel bij de sessie als tussen de sessies door leuke oefeningen krijgen om samen aan jullie relatie te werken.

Het middelste pakket is voor stellen die wat meer problemen hebben. Als je steeds meer discussies hebt, communicatieproblemen of elkaar niet meer lijkt te (willen) begrijpen. Als te intimiteit steeds minder wordt. En als je er samen aan wil werken om elkaar weer terug te vinden, kies dan voor het Klein Onderhoudspakket.

Tot slot is er nog het Groot Onderhoudspakket. Voor als je echt op het punt van make or break staat. Er sprake is van ontrouw, het vertrouwen weg is, of er al veel te lang geen intimiteit meer is. Als je je nauwelijks meer kan herinneren waarom je ooit bent begonnen aan jullie relatie, maar het liefst de relatie nog wel zou willen redden, kies dan voor het Groot Onderhoud.

pakketten relatietherapie (1)
Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!