Relatietherapie Lelystad

Willen jullie weer beter met elkaar kunnen praten? Echt naar elkaar lusiteren? Beter leren ruzie maken? Elkaar weer vertrouwen? Of de intitmiteit tussen jullie verbeteren? Ik kan helpen!

Dus ben je op zoek naar een relatietherapeut in Lelystad, neem dan eens contact op met mij. Voor relatietherapie in Lelystad en omstreken ben je aan het goede adres bij Relatiewerk Zeewolde.

Wil je graag weten hoe ik jullie kan helpen bij jullie situatie? Plan dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Werken aan je relatie

Werken aan je relatie. Het klinkt zo cliché. Maar het helpt je wel. Het helpt je duidelijk te krijgen wat je wil, wat je partner wil, hoe jullie elkaar kunnen helpen in de relatie.

Het werken aan de relatie kan je samen met je partner doen, maar ook een individuele sessie kan soms verhelderend en helpend zijn. Neem contact op om samen met mij te bespreken wat voor jou of jullie de beste manier is.

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Ik werk online, heb een locatie in Zeewolde, maar kom ook bij mijn cliënten en coachees thuis. Zo heb je geen gedoe met oppas of reistijd en zit je in je eigen vertrouwde omgeving. Woon je in Dronten, Lelystad, Almere, Harderwijk, Nijkerk of andere omliggende steden? Dan is het voor mij geen probleem om naar jou toe te komen.

Wat kost relatietherapie?
pakketten relatietherapie (1)
Maar wat als je partner niet mee wil naar relatietherapie?

Het fijnst is het natuurlijk als jullie samen aan je relatie werken. Maar soms wil een partner niet meewerken. Om wat voor reden dan ook, wil iemand persé niet samen in therapie, niet meewerken aan sessies. Kun je dan nog wat? Of moet je je dan maar neerleggen bij de situatie, of nog erger: de handdoek maar in de ring gooien?

Nee, dat hoeft zeker niet. Je kunt ook alleen in relatietherapie gaan. Zodat je in ieder geval kan kijken naar jouw aandeel in de relatie. Hoe zit jij in je vel, wat is jouw plek in de relatie, wat is jouw aandeel in de frustraties en ruzies die jullie hebben?

Alleen al door je eigen aandeel aan te kijken, en je eigen reacties aan te pakken, kun je vaak al een verbetering aanbrengen in de relatie.

Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!