Mediation Zeewolde

Ben je op zoek naar een mediator in Zeewolde? Voor hulp bij jullie scheiding, een arbeidsconflict of een familieruzie ben je bij Relatiewerk Zeewolde aan het goede adres. Als mediator in Zeewolde help ik jullie om het gesprek weer aan te gaan en echt naar elkaar te luisteren.

Mediation in Zeewolde is over het algemeen mogelijk op korte termijn. Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij!

Iedereen heeft wel eens een conflict. Met een collega, een medewerker, een buur of met je eigen partner. Meestal kom je er samen uit, maar soms ook niet. En wat doe je dan? De stap naar de rechter is wel groot. En tijdrovend. En niet te vergeten; kostbaar.
Gelukkig is er nog een andere optie; mediation. Bij mediation helpt een neutrale derde, de mediator, om samen uit het conflict te komen. Samen ga je een oplossing vinden. En dat is prettig, want zo krijg je een oplossing waar je samen achter staat.

Maak kennis met mij

Elke mediator heeft een persoonlijke stijl. Om te kijken of mijn stijl ook echt bij jullie past, werk ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we vrijblijvend kennis maken, kan ik uitleggen wat mediaton is en wat mijn rol is in jullie proces naar een oplossing.

contact

Wat gebeurt er nu bij een mediation?

Bij mediation ga je samen:
van standpunten naar belangen
van verwijten naar wensen
en van problemen naar eigen oplossingen

De voordelen daarvan:
Besparing van tijd
Besparing van kosten
Jouw verhaal erkend en gehoord
Ruimte voor emoties
Bevordert onderlinge samenwerking
Een eigen oplossing is een blijvende oplossing

Een scheiding is een specifieke vorm van mediation. Hierbij gaan we ook heel praktisch zaken regelen. Het scheidingsconvenant moet opgesteld worden en als er kinderen zijn komt er een ouderschapsplan inclusief alimentatieberekening.

Maar bij de mediator gaat dit wel allemaal anders dan wanneer je het via advocaten gaat regelen. Bij de mediator regel je het sámen. We gaan echt in gesprek en nemen de tijd om de scheiding te regelen op een manier die voor jullie beiden zo goed mogelijk voelt en werkt. En nog belangrijker: die ervoor zorgt dat jullie hierna als ouders een relatie hebben waar de kinderen zoveel mogelijk baat bij hebben.

scheiden

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Vaak kom ik bij de mensen thuis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving zit.

Zoek je een mediator in Harderwijk, Lelystad, Almere, Nijkerk, Dronten of een van de omliggende steden? Dan kan ik makkelijk naar jullie toe komen.

Regelmatig schrijf ik blogs over mediation en scheiden, lees hier alle blogs en ontdek alvast tips over onder andere hoe vertel ik mijn partner dat ik wil scheiden en hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden.

Ik heb mijn Mfn geaccrediteerde basisopleiding Mediation en specialisatie opleiding Family Mediation gedaan bij The Lime Tree. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, webinars en extra trainingen om mijn kennis en vaardigheden op te frissen en bij te houden.

Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!