Scheiden Putten

Zijn jullie op zoek naar een goede scheidingsmediator in Putten, om jullie snel, betaalbaar en op de juiste wijze te helpen nu jullie scheiden?
Neem dan contact op met mij! Ik help jullie bij het schrijven van het ouderschapsplan, het opstellen van een zorgregeling, het berekenen van de partneralimentatie en de kinderalimentatie en het opstellen van het scheidingsconvenant.

Als scheidingsmediator in Putten help ik jullie om op een zo soepel mogelijke manier jullie scheiding te regelen. Met oog voor jullie beider wensen en behoeftes, maar zeker ook met oog voor jullie kinderen.

Een scheiding is een heftige gebeurtenis. Ooit ging je trouwen uit liefde, met het idee voor altijd bij elkaar te blijven. Als blijkt dat het toch niet werkt, voor één van jullie of voor jullie beiden, dan is dat vaak heel verdrietig. Allerlei emoties spelen; verdriet, rouw, boosheid, schuldgevoel, rancune en misschien ook opluchting. En terwijl je nog middenin die achtbaan van emoties zit, moet je opeens allerlei zaken gaan regelen. Voor veel mensen is dit overweldigend.

Het is dan heel fijn als er iemand naast jullie staat, die niet alleen kan helpen met alle praktische zaken, maar ook aandacht heeft voor de emoties die er bij en tussen jullie spelen.

Bij de mediator gaat dit wel allemaal anders dan wanneer je het via advocaten gaat regelen. Bij de mediator regel je het sámen. We gaan echt in gesprek en nemen de tijd om de scheiding te regelen op een manier die voor jullie beiden zo goed mogelijk voelt en werkt. En nog belangrijker: die ervoor zorgt dat jullie hierna als ouders een relatie hebben waar de kinderen zoveel mogelijk baat bij hebben.

Maak kennis met mij

Elke mediator heeft een persoonlijke stijl. Om te kijken of mijn stijl ook echt bij jullie past, werk ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we vrijblijvend kennis maken, kan ik uitleggen wat mediaton is en wat mijn rol is in jullie proces naar een oplossing.

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Vaak kom ik bij de mensen thuis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving zit.

Zoek je een scheidingsmediator in Harderwijk, Lelystad, Almere, Nijkerk, Dronten, Ermelo of een van de omliggende steden? Dan kan ik makkelijk naar jullie toe komen.

Regelmatig schrijf ik blogs over mediation en scheiden, lees hier alle blogs en ontdek alvast tips over onder andere hoe vertel ik mijn partner dat ik wil scheiden en hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden.

Ik heb mijn Mfn geaccrediteerde basisopleiding Mediation en specialisatie opleiding Family Mediation gedaan bij The Lime Tree. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, webinars en extra trainingen om mijn kennis en vaardigheden op te frissen en bij te houden.

Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!