Mediation Putten

Wie ben ikOp zoek naar een goede en liefst betaalbare mediator in Putten? Dan zit je goed bij Relatiewerk Zeewolde. Ik ben Nienke Pleket, ervaren mediator in Putten en omgeving.

Ik help jullie bij het regelen van jullie scheiding, een arbeidsconflict of familieruzie.

Verschillende soorten conflicten

Mediation is geschikt voor allerlei soorten conflicten, zoals:

  • arbeidsconflicten
  • burenruzies
  • conflicten in de familiesfeer
  • (echt)scheidingen

Voor al dit soort conflicten kun je mij inschakelen. Mijn specialisatie is Family Mediation. Dit houdt in: conflicten in familiesfeer, erfrechtkwesties en scheidingen. Ik ben MfN register mediator, wat inhoudt dat ik ben opgeleid, up to date blijf en een bekwaam en ervaren mediator ben.

ruzie in de keuken
Maak kennis met mij

Elke mediator heeft een persoonlijke stijl. Om te kijken of mijn stijl ook echt bij jullie past, werk ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we vrijblijvend kennis maken, kan ik uitleggen wat mediaton is en wat mijn rol is in jullie proces naar een oplossing.

Een scheiding is een specifieke vorm van mediation. Hierbij gaan we ook heel praktisch zaken regelen. Het scheidingsconvenant moet opgesteld worden en als er kinderen zijn komt er een ouderschapsplan inclusief alimentatieberekening.

Maar bij de mediator gaat dit wel allemaal anders dan wanneer je het via advocaten gaat regelen. Bij de mediator regel je het sámen. We gaan echt in gesprek en nemen de tijd om de scheiding te regelen op een manier die voor jullie beiden zo goed mogelijk voelt en werkt. En nog belangrijker: die ervoor zorgt dat jullie hierna als ouders een relatie hebben waar de kinderen zoveel mogelijk baat bij hebben.

scheiden

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Vaak kom ik bij de mensen thuis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving zit.

Zoek je een mediator in Harderwijk, Lelystad, Almere, Nijkerk, Dronten, Ermelo of een van de omliggende steden? Dan kan ik makkelijk naar jullie toe komen.

Regelmatig schrijf ik blogs over mediation en scheiden, lees hier alle blogs en ontdek alvast tips over onder andere hoe vertel ik mijn partner dat ik wil scheiden en hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden.

Ik heb mijn Mfn geaccrediteerde basisopleiding Mediation en specialisatie opleiding Family Mediation gedaan bij The Lime Tree. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, webinars en extra trainingen om mijn kennis en vaardigheden op te frissen en bij te houden.

Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!