Mediation Dronten

Heb je een mediator in Dronten nodig en het liefst op korte termijn? Neem dan contact op met mij. Als mediator in Dronten help ik stellen bij hun scheiding, collega's bij een arbeidsconflict en familieleden om uit een familieruzie te komen. Ik help jullie om weer in gesprek te komen, echt naar elkaar te luisteren en samen te komen tot een oplossing die voor alle partijen acceptabel is. Als mediator in Dronten is het mijn doel om mensen met een goed gevoel de mediation af te sluiten.

Verschillende soorten conflicten

Mediation is geschikt voor allerlei soorten conflicten, zoals:

  • arbeidsconflicten
  • burenruzies
  • conflicten in de familiesfeer
  • (echt)scheidingen

Voor al dit soort conflicten kun je mij inschakelen. Mijn specialisatie is Family Mediation. Dit houdt in: conflicten in familiesfeer, erfrechtkwesties en scheidingen. Ik ben MfN register mediator, wat inhoudt dat ik ben opgeleid, up to date blijf en een bekwaam en ervaren mediator ben.

ruzie in de keuken
Maak kennis met mij

Elke mediator heeft een persoonlijke stijl. Om te kijken of mijn stijl ook echt bij jullie past, werk ik altijd met een gratis kennismakingsgesprek. Zo kunnen we vrijblijvend kennis maken, kan ik uitleggen wat mediaton is en wat mijn rol is in jullie proces naar een oplossing.

contact

Wat gebeurt er nu bij een mediation?

Bij mediation ga je samen:
van standpunten naar belangen
van verwijten naar wensen
en van problemen naar eigen oplossingen

De voordelen daarvan:
Besparing van tijd
Besparing van kosten
Jouw verhaal erkend en gehoord
Ruimte voor emoties
Bevordert onderlinge samenwerking
Een eigen oplossing is een blijvende oplossing

Mijn werkgebied is Flevoland en omstreken. Vaak kom ik bij de mensen thuis, zodat je in je eigen vertrouwde omgeving zit.

Zoek je een mediator in Harderwijk, Lelystad, Almere, Nijkerk, Dronten of een van de omliggende steden? Dan kan ik makkelijk naar jullie toe komen.

Regelmatig schrijf ik blogs over mediation en scheiden, lees hier alle blogs en ontdek alvast tips over onder andere hoe vertel ik mijn partner dat ik wil scheiden en hoe vertellen we de kinderen dat we gaan scheiden.

Ik heb mijn Mfn geaccrediteerde basisopleiding Mediation en specialisatie opleiding Family Mediation gedaan bij The Lime Tree. Daarnaast volg ik regelmatig workshops, webinars en extra trainingen om mijn kennis en vaardigheden op te frissen en bij te houden.

Chat openen
Heb je een vraag?
Wil je snel wat meer informatie? Stuur me een appje, ik reageer op werkdagen in principe binnen twee uur!