In het nieuws

Met enige regelmaat schrijf en publiceer ik artikelen op allerlei websites en in kranten/tijdschriften. Hieronder vind je links naar de artikelen die er van mij verschenen zijn.

Zeewoldenaren leren over samengestelde gezinnen

“Realiseer je dat een samengesteld gezin geen kerngezin is en leg je erbij neer dat het dat ook nooit wordt. Op het moment dat je dat gaat snappen, krijg je ook meer rust.” Dat is één van de belangrijkste tips die stiefcoach Nienke Pleket van Relatiewerk Zeewolde woensdagavond kon delen tijdens de workshop Samengestelde gezinnen.

Samengesteld_gezin
Mag-ik-als-stiefouder-mee-als-mijn-partner-naar-de-mediator-gaat-met-zijn-haar-ex-1024x768

Mag ik als stiefouder mee als mijn partner naar de mediator gaat met zijn/haar ex?

Het antwoord is in principe heel simpel: nee. Als je partner met zijn of haar ex naar de mediator gaat,is het niet de bedoeling dat jij als stiefouder ook mee gaat. Nu zou dat wel een heel kort artikel worden, dus we hebben er nog wel een uitleg bij waarom dat is én een nuancering.

'Het kost een samengesteld gezin zo’n zeven jaar om alles een beetje op de rit te krijgen'

Tips van stief- en relatiecoach Nienke Pleket.

SamengesteldgezinNienkePleket
Nienke Pleket teckels

Een heel andere kant van mij leren kennen? Lees het artikel op de website van Hondenvereniging Zeewolde.

Even voorstellen: vrijwilliger Nienke Pleket
Ik ben Nienke Pleket en ik ben sinds twee jaar vrijwilliger bij Hondenvereniging Zeewolde, ik doe de Marketing voor de hondenvereniging.
Chat openen
Vragen? Whatsapp me!